Sanz Pinyol, Glòria

Sanz Pinyol, Glòria

Glòria Sanz Pinyol es licenciada en Filología Catalana por la Universidad de Barcelona. Se ha especializado en la formación en habilidades comunicativas en entornos profesionales y desarrolla su actividad docente tanto en la Administración pública como en empresas privadas.

Comunicació efectiva a l'aula

Sanz Pinyol, Glòria

Sinopsis de Comunicació efectiva a l'aula
Tècniques d'expressió oral per a docents

Les persones que es dediquen a la formació necessiten ser bones oradores i bones conversadores. De les seves habilitats de comunicació oral, en depèn en gran part l’eficàcia de la seva labor, tant en la transmissió de coneixements com en la coordinació de les interaccions a l’aula i, en conseqüència, en la creació del clima adequat per a l’aprenentatge.

Aquest llibre convida a reflexionar sobre la importància de les habilitats comunicatives orals en l’activitat docent i té l’objectiu d’ajudar a millorar l’expressió oral de professors i professores. Inclou, a més de consells pràctics per treballar a l’aula, propostes per millorar les pròpies estratègies i habilitats comunicatives, exercicis i guies d’observació d’intervencions orals.

PUBLICACIONES DE Sanz Pinyol, Glòria